Verlaagd plafond badkamer

Ga jij je badkamer verbouwen of laten verbouwen denk dan eens na over een verlaagd plafond badkamer. Een verlaagd plafond wordt voor het originele plafond geplaats en wordt vaak ook een “vals” plafond genoemd. Een verlaagd plafond in badkamer of toilet is niet alleen sfeer verhogend maar heeft ook vele voordelen.

Door het plaatsen van een verlaagd plafond in je badkamer is de ruimte eerder warm waardoor de energiekosten lager worden. Ook is het mogelijk om extra isolatie aan te brengen in de ruimte die boven het “valse” plafond is ontstaan. Ook dit draagt bij aan de energiebesparing. Doordat de ruimte kleiner wordt door het plafond lager te plaatsen wordt de akoestiek beter en zal er minder galm aanwezig zijn in je badkamer.

Verlaagd plafond is sfeer verhogend

Buiten de hierboven genoemde voordelen zorgt een verlaagd plafond ook voor een sfeervollere, intiemere uitstraling. Je hebt meer keuze uit verschillende soorten verlichting die door het valse plafond makkelijk ingebouwd kunnen worden. Draden kunnen zo gemakkelijk worden weggewerkt in de ruimte die boven het plafond ontstaat.

Geniet jij graag van muziek terwijl je lekker ontspannen in bad ligt of je dag start met een heerlijke relaxte douche? Door het gebruik van een verlaagd plafond kunnen speciale speakerboxen worden weggewerkt.

Verlaagd plafond badkamer

TZS Bouwgroep specialist in verlaagd plafond badkamer

Bij de TZS Bouwgroep ben je aan het juiste adres voor je verlaagd plafond in badkamer of toiletruimte. De vaklieden voorzien het verlaagde plafond eventueel meteen met een extra isolatielaag. Zij maken gebruik van een speciale folie die condensvorming tegengaat. Ideaal voor als jouw badkamer geen badkamer raam heeft. Ook kunnen zij een goede ventilator plaatsen om vocht af te voeren.

De badkamer is een “natte” cel, de verlichting die je gaat gebruiken in deze ruimte moet wel waterdicht zijn om kortsluiting te voorkomen. De vaklieden van de TZS Bouwgroep geven je advies over de juiste verlichting.

Vraag een offerte aan

De vaklieden van de TZS Bouwgroep plaatsen vakkundig een verlaagd plafond in je badkamer, toilet of doucheruimte. Vraag een vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Heb je eerst nog vragen? Geen probleem de specialist in verlaagde plafonds badkamer staat je graag te woord en beantwoorden al jouw badkamer, douche of toiletruimte vragen.