Deur beveiliging

Weet jij dat ruim twee van de drie inbraken plaatsvinden via een deur? Deur beveiliging is daarom onmisbaar om jezelf, je gezin en je goederen te beschermen. En raad eens welke deur het meest voorkomende doelwit is? Precies, de achterdeur. Ondanks de daling van het aantal inbraken de laatste jaren, zijn nog steeds vele miljoenen voor- en achterdeuren niet goed beveiligd.

Is jouw slot inbraakbestendig?

Denk je dat jouw slot inbraakbestendig is? Toch blijkt dat ruim 30% van de achter- en voordeuren onvoldoende beveiligd is. Binnen enkele minuten kan een inbreker je deur openbreken.

Kijk dus eens beter naar je slot. Je bent goed beveiligd met bijvoorbeeld een slot én een cilinder met SKG *** . Maar er zijn meerdere sloten en cilinders die je ook goed beschermen, een slot en cilinder met SKG** houdt een inbreker al minstens 3 minuten tegen.

Wil je weten welk slot aan jouw wensen voldoet? De experts van Deurbeveiligen.nl adviseren je graag over de mogelijkheden.

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekken is een veelvoorkomende inbraakmethode waarbij een inbreker een speciaal gereedschap gebruikt. De inbreker trekt hierbij de cilinderkern van een slot uit de deur waardoor hij toegang krijgt tot het slotmechanisme en de deur kan openen.

Als je aan de buitenkant van je slot de cilinder kan zien, dan kan de beveiliging van je deur een flink stuk beter. Een oplossing hiervoor is de aanschaf van deurbeslag waarbij je cilinder wordt afgedekt met een plaatje waarin een sleufje zit. Door dit sleufje steek je dan de sleutel in het slot.

Deur beveiliging

Voorkom flipperen, installeer een anti inbraak strip als deur beveiliging

Trek je, je deur achter je dicht en draai je daarbij het slot niet om dan kan een inbreker zelfs zonder sleutel je huis binnenkomen. Met een stevig, maar flexibel stuk plastic wrikt tussen het kozijn en de deur.  Net zo lang totdat hij de dagschoot van je slot naar binnen kan drukken. En open is je deur… binnen 1 minuutje. Deze techniek heet flipperen.

Met een anti inbraak strip is dit niet mogelijk.  Met een stalen strip wordt de spleet tussen de deur en het kozijn afgedekt. Deze zeer stevige beveiliging voorkomt dat de inbreker dat stuk plastic tussen de deur en het kozijn kan wringen.

Ook voorkomt de strip dat een inbreker een (voor)deur die wél op slot is gedraaid, met bruut geweld met een koevoet openbreekt.

Deur beveiliging offerte aanvragen

Kortom, deur beveiliging is een belangrijk aspect van huisbeveiliging. Met de juiste maatregelen kan je je huis beschermen tegen ongewenste indringers. Neem nu meteen actie, vraag hier je offerte aan bij deurbeveiligen.nl